Meer info?
Contacteer ons

Interesse in één van onze appartementen? Vraag vrijblijvend informatie op.

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelingsgroep van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds haar oprichting in 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. Dankzij haar dynamische strategie en de inzet van ongeveer 200 talentvolle medewerkers kon IMMOBEL een veelzijdige expertise uitbouwen in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 500 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders. Zijn portefeuille telt vandaag in totaal meer dan 800.000 m² in fase van ontwikkeling in België, het Groothertogdom Luxemburg en Polen, en sinds december 2017 ook 145.000 m² in Frankrijk door de geleidelijke verwerving tegen 2020 van de Groep Nafilyan & Partners.

Voor meer informatie: www.immobelgroup.com

DHR Projects is een familiale bouwpromotor en projectontwikkelaar uit Knokke, actief in de regio Knokke en de mooiste plekjes van Brussel. Al twee generaties lang maken we voor u het verschil door topkwaliteit en -afwerking, technische expertise en een zorgeloze bouwervaring. 

Met ruim 35 jaar ervaring in de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten op maat voor zowel investeerders op zoek naar een duurzame belegging, maar eveneens voor gezinnen, senioren en singles op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sleutel-op-de-deurwoning.


Voor meer informatie:  www.dhrprojects.be